Alla med snopp borde köpa nya hjärnor eller inskaffa detta på annat vis. Mysan gör som alltid när allt är skit, hänger sig i duschslangen... Mikaela funderar allvarligt på att följa hennes exempel! Nu ska vi dö och bli begravd bland "körv me brö".

Svampbob, vår älskade!
Vårt hopp står till dig.
Bara du kan rädda oss nu.
Vi tar emot dig med öppna armar, vi lovar!
Frågan är om du hinner fram i tid...

Korvchaffisen med kaluffsen

Halli hallå, va himlen varit blå!

Eftersom att Mya är den lataste latkorven av dom alla så får jag blogga lite! (Åt korv till middag btw ifall ni undrade..)
I helgen kommer jag inte kunna blogga nånting eftersom att jag ska till min stuga & rejsa skoter! Så Mysenpysen får uppehålla er! Just nu står svettloppan (Mya) i duschen medans jag drömmer och dregglar över fina balklänningar. Det är ju nämligen så att vi har bal eftersom att vi går i nian. Men det är ju det där med klänningen då...
Snart ska jag plugga lite Espanol♥ och sedan bara lata mig resten av kvällen! Måste kankse packa lite också...
Imorn äre fjutbull på gympan och snäll som jag är ska jag sparka smalbenen av 9F:arna! Spännande...
Igår var jag och Mya och kollade på teater, och just som det var knäppt tyst snubblade en tjej till på scenen och Mya brast ut i gapskratt över hela salen. (hon var den enda som skrattade) Hon fick sig några blickar kan man ju säga...

Väldigt snart kommer det hända lite saker här på bloggen hoppas vi! Det ska nämligen komma till lite nya kategorier och mystigheter! Ni får hålla utkik.
Nu ska jag måla klart mina naglar och skriva espanol medans Mya försöker få styr på sin kaluffs?(tuppén på hennes runda skallutt altså) Och akta sig för den kristna busschaffisen som våldgästat hennes hus och skriker nere i hennes källare...
To be continued...

Adjö adjö korv i brö!
/Elapela!!!

Tusenmiljonerhundratalsbiljoner ananasringar

Gokväll fiskfjäll!!!!!!!!!!!!!

Fröknarnakaktus von Plåt suger på att uppdatera, vi vet, vi vet...
Det är bara det att när ens hjärna är fullproppad tusenmiljonerhundratalsbiljoner andra saker så det nästan rinner ut genom öronen blir hela tillvaron alldeles förvirrad och man fattar ingenting om någonting!
Det tycker vi suger något alldeles otroligt!!!!
Samtidigt älskar vi det...

Vi har så otroligt mycket på gång för tillfället & en j*vla massa plugg har vi också! Dock inte för att vi brukar plugga av det. Eller iallafall inte jag. Jag tar hem böckerna tänker att nu ska jag plugga järnet hela kvällen!! Där tar det stopp! Men det är ju tanken som räknas???????

Mikelapela är ungefär lika smart som en konservburk med inlagda ananasringar. Hon har börjat träna på måndagar den tönten!!!!
Våran bästa bloggdag!
Hata henne lite ni med, det förtjänar hon!

Jag vill att Svampbob ska bo i mitt garage & jag vill sy ett par nya brux till honom tillsammans med tönten!!!!!♥

Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin!
I detta fall är snubben mest nöt, en riktigt helnöt & en ordentlig j*kla fegis!!!

Tack och hej, det var allt för mig!!!!!!!!!!!
/Myaspya

P.s Imorron ska jag göra spanskaprov i cirkus fyra och en halv timme, vilket betyder att jag är ascoolio! Det är nämligen några supersnubbar som har valt ut visst många personer på visst många skolor i norden, eller var det Europa? till nån himla undersökning... Jag ser fram emot det! jag får ju massvis med fika efter!!!!! D.s





RSS 2.0